Anbefalede kabinetter til støjsvage computere

Valget af kabinet har stor betydning når man bygger en støjvagt PC. Kabinettet er langt mere end bare den kasse som alt det andet hardware gemmer sig i. Detaljerne skal være i orden for at opnå effektiv køling uden larm.

Find mere information i artiklen: Støjdæmpning af kabinettet

 

 

 

 

Anbefalde kabinetter

Antec P180 -EU

 

Antec P180 er et anderledes og på mange måder gennemtænkt kabinet. Det giver mulighed for virkelig god luftgennemstrømning i det, at der er plads til hele fire 120 mm blæsere. Antec P180 adskiller sig fra andre kabinetter ved at være inddelt i forskellige kamre, der er isoleret fra hinanden. Strømforsyningen har således sit eget kammer i bunden af kabinettet. Den skal derfor ikke kæmpe med den varme luft fra resten af systemet, men skal kun køle sig selv. Grafikkortet har ligeledes sit eget kammer. En 120 mm blæsere på bagsiden af kabinettet og en i toppen står for at holde resten af systemet koldt. Kabinettet sætter nye standarter for kontrol med luftgennemstrømningen. På den negative side er kabinettet stort, kompliceret og strømforsyningens placering gør, at nogen strømforsyningers ledninger ikke kan nå komponenterne på bundkortet. Kabinettet sælges uden strømforsyning.

 


Antec P150 EC

 

Antec P150 er lillebror til P180. Det har ikke særlige varmekamre og er på mange måder en meget klassisk midi tower kabinet. Dog er der nogle fine detaljer der gør, at Antec P150 skiller sig ud.

- Der er kroge i kabinettet til at holde styr på kablerne.
- Der er støvfiltre foran luftindtaget.
- Der er indbygget elastikophæng til harddiskene.
- Siderne er dæmpet med vinyl.

P150 kommer med en Antec NEO HE 430 watts Strømforsyning. Strømforsyningen er meget stille, men det er alligevel et minus, at man ikke selv kan vælge hvilken strømforsyning, man vil benytte. Alt i alt et lækkert kabinet, der korter vejen til stilhed betragteligt.


Antec SLK3000B

 

Antec SLK3000B er en klassiker. Når dette kabinet er så populært, skyldes det ikke mindst prisen. Det kan som regel findes til under kr. 350 og for de penge får man rigtig meget. SLK3000B er som udgangspunkt et almindeligt midi tower, men kabinettet har både plads til en 120 mm blæser i fronten og leveres med en 120 mm blæser til udtaget på bagsiden. Blæseren kan indstilles på tre forskellige hastigheder og er rimelig stille på laveste hastighed. Endvidere kan SLK3000B udstyres med en blæser tunnel (fan duct), som sørger for frisk luft over CPU'en. Uden tvivl det bedste kabinet i sin prisklasse.

 
copyright 2005 & 2006 StillePC.dk